slávnostné príležitosti

Prípitok:

  • Biely vermut s citrónom
  • Červený vermut s citrónom

Predjedlo:

  • Šunková rolka s chrenovou šľahačkou, obloženie,chlieb
  • Šunkovo-syrový nárez, obloženie, chlieb
  • Hydinovo-ovocný koktail, sendvič, banketky

Polievka:

  • Hovädzo – kurací vývar s rezancami
  • Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami
  • Slepačí vývar s rezancami

Hlavné jedlo: Kuracie mäso:

  • Prsia pani grófky, obloženie
  • Prírodný kurací rezeň zapečený so šampiňónmi a syrom, obloženie
  • Prírodný kurací rezeň so žemľovou plnkou a syrom, obloženie
  • Teplický kurací rezeň zapečený so šunkou a syrom, obloženie
  • Plnený kurací závitok (brokolica, šunka, syr), obloženie
  • Plnený kurací závitok (šunka, syr, šampiňóny, kapia),obloženie
  • Vyprážaný kurací rezeň s broskyňou, syrom a brusnicami v cestíčku,
    zemiaková kaša, obloženie
  • Vyprážaný kurací rezeň (zelenina, šunka, vajce, kapia),
    zemiaková kaša, obloženie

Bravčové mäso

  • Teplický bravčový rezeň zapečený so šunkou a syrom, obloženie
  • Prírodný bravčový rezeň so žemľovou plnkou a syrom, obloženie
  • Vyprážaný bravčový rezeň (zelenina, šunka, vajce, kapia), obloženie

Prílohy

  • Opekané zemiaky, hranolky, krokety, zemiaková kaša

Na požiadanie pripravíme aj pečené jahňa, pečené prasiatko, slávnostnú recepciu a iné Vami požadované akcie.